JavaScript Menu by Deluxe-Menu.com foodcareplus - Nieuws
foodcareplus home
Doorzoek website
Kies een taal
A A A
foodcareplus kondigt reefer consolidatiedienst aan voor vis- en schaaldieren tussen Canada en Europa

12 mei 2015 – foodcareplus biedt vanaf nu een volledig geïntegreerde reefer consolidatiedienst aan voor vis- en schaaldierproducten die vanuit Canada naar Europa verscheept worden. De wekelijkse dienst vertrekt in Halifax. Op die manier kan de vis- en zeevruchtensector diepgevroren producten vanuit Canada rechtstreeks naar het hart van Europa vervoeren via zijn faciliteiten voor bevroren cargo in de haven van Antwerpen.
 
De nieuwe dienst is een gevolg van de Comprehensive Economic and Trade Agreement (CETA) tussen Canada en Europa. Wanneer CETA van kracht wordt, zal bijna 96 procent van de EU-tarieven voor vis- en schaaldierproducten belastingvrij zijn. Deze producten omvatten bevroren garnalen, kreeft, coquilles en makreel.
 
De nieuwe foodcareplus dienst biedt twee opties:
• delivered.easy – verzamelt gepalletiseerde ladingen in Halifax, verzorgt een snelle tiendaagse trans-Atlantische transit, regelt in de haven van Antwerpen de volledige afhandeling bij de autoriteiten voor voedselveiligheid en de douane, en levert aan klanten in België, Nederland, Luxemburg, Duitsland, Oostenrijk, Frankrijk, Italië, Ierland en het Verenigd Koninkrijk (andere landen worden in september aan de dienst toegevoegd).
• pickup.easy – Europese importeurs kunnen ervoor kiezen de lading op te halen in de Antwerpse faciliteiten, met of zonder douane-inklaring door foodcareplus.
 
foodcareplus streeft naar levering binnen 72 uur na aankomst in Europa, één van de snelste levertijden die men vandaag op de markt zal vinden. Klanten kunnen onmiddellijk een prijsopgave berekenen via de handige online applicatie van foodcareplus: canadaseafood.foodcareplus.com.
 
Voor meer informatie, contacteer sales@foodcareplus.com.
Previous Page

sectorlinks
deze pagina e-mailen Sitemap deze pagina afdrukken
member GCCA ECSLA
eu organic
RedStarline

Transportglossarium | Transportlinks | Veelgestelde vragen | Downloads | Disclaimer


undercast graphic & webdesign