JavaScript Menu by Deluxe-Menu.com foodcareplus - Nieuws
foodcareplus home
Doorzoek website
Kies een taal
A A A
foodcareplus met handelsmissie Haven van Antwerpen naar Canada

15 april 2014: Naar aanleiding van de vrijhandelsovereenkomst tussen de EU en Canada die in oktober vorig jaar werd getekend, organiseerde de Haven van Antwerpen een handelsmissie naar Canada. De 5-daagse reis vond plaats van 31 maart tot 4 april, met stops in Montreal en Toronto, en had als doel om Canada te laten kennismaken met de voordelen van Antwerpen als toegangspoort tot Europa.
 
Naast een delegatie van de Haven van Antwerpen, onder leiding van voorzitter Marc Van Peel, bestond de handelsmissie onder andere uit Steve Alaerts, Directeur Marketing en Sales van foodcareplus, Bart Van Mol, Trade Facilitator van de Antwerp Port Authority en Mieke Pynnaert, economisch vertegenwoordiger van Flanders Investment & Trade in Canada. De Canadese belangen werden vertegenwoordigd door Michel Audet, vice-minister van internationale betrekkingen, Francophonie en buitenlandse handel.
 
De EU is na de VS de tweede grootste exportmarkt voor Canada. Daartegenover staat dat Canada 1,8% ontvangt van alle EU-uitvoer. Experts verwachten dat de overeenkomst de Europese economie zal doen groeien met € 12 miljard per jaar.
 
Voor meer informatie, contacteer sales@foodcareplus.com.
Previous Page

sectorlinks
deze pagina e-mailen Sitemap deze pagina afdrukken
member GCCA ECSLA
eu organic
RedStarline

Transportglossarium | Transportlinks | Veelgestelde vragen | Downloads | Disclaimer


undercast graphic & webdesign